zaterdag 13 oktober 2007

Klasieke muziek


Ik ben een liefhebster van klassieke muziek. Als ik me masturbeer hoor ik klassieke muziek in mijn hoofd. Als ik klassieke muziek hoor kan ik erotische emoties voelen.

Als je wilt weten wat ik bedoel, kijk en luister dan hier naar.

5 opmerkingen:

  1. Ik begrijp dat jij bij het horen van de muziek en het zien van de beelden bent gaan masturberen. Ik voelde bij het zien en horen ook erotische emoties in mijn slip. Ik heb er even mee gespeeld maar ben direct de volgende tekst gaan lezen. Misschien dat ik naar aanleiding van de inhoud wel aan het masturberen sla.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dus niet de enige die dat heeft met klassieke muziek :-)
    Ik ga wel eens naar klassieke concerten en kom dan geil buiten. Ik heb iets met een celliste. Zo op straat zou ik er geen aandacht aan besteden, maar op het podium straalt ze iets uit, wow! Komt ook door haar cello. Vrouwlijker dan een cello kan een instrument niet zijn voor mij. Kijk naar het instrument: het heeft op ware grootte het figuur van een vrouw met prachtige rondingen. In mijn fantasie heeft zij al vaak voor mij gespeeld op haar cello: naakt. Een opwindend voorspel....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent een poƫet, Eugene...

    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve lieve Sonja,

    wat ben je toch een heerlijke meid.
    Mijn vriendin denkt precies als jij. Maar zij is al 53 en nog steeds heel geil. Dus je kan nog een tijdje doorgaan. Ze is nog heel aantrekkelijk en voor een kwart lesbisch, wat betekent dat ze het wiol maar (nog) niet doet. Ze kan prachtige verhalen schrijven net als jij.

    Groten,

    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Kees,

    Ik zou graag wat van haar lezen...

    Liefs,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen

Meest recent

Na vijf jaar...

Na vijf jaar weer een teken van leven. Jawel. Laten we we zeggen een vrij lange sabbatical. Mijn eerste berichtjes schreef ik in 2007 en mij...