vrijdag 17 juli 2009

Anaal - best wel lekker eigenlijk

Ik schrijf dit stukje in mijn dagboek, omdat het over een verandering gaat die zich de afgelopen tijd bij me heeft voltrokken. En ik kwam erop omdat het vanmorgen in een emailcontact (leuke vrouw!) ter sprake kwam.

Het gaat over anaal geneukt worden. Ik heb gemerkt dat dat prettig is als je jezelf vol vertrouwen kunt overgeven aan zo'n penetratie. Je bent volledig afhankelijk van je partner. Als hij het te wild doet, of te snel, kan het behoorlijk pijn doen. Maar als hij het voorzichtig en langzaam doet is het niet alleen een lekker gevoel, maar ook nog eens een emotie van volledige overgave en vertrouwen. Vroeger kon ik me daar niet goed aan overgeven. Ik stond het wel toe als een man me erom vroeg, maar ik deed het nooit met veel plezier, ik was steeds op mijn hoede; ik haalde de lol ervan dan vooral uit het feit dat iemand de geilheid had om zoiets met me te willen doen. Dat is eigenlijk sinds kort pas veranderd. Ook de sensatie van een dubbele penetratie, een sandwich dus, speelt daar een rol in. Het geeft me een mateloos geil gevoel om door twee mannen gelijktijdig geneukt te worden, niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Dat heb ik nu sinds kort een paar keer meegemaakt. En daar is een anale penetratie voor nodig. Daarom roept het allerlei opwindende associatieve gevoelens en verlangens op als Peter zich voorzichtig met een stijve in mijn kontje boort. En daar kan ik ontzettend van genieten (wel met de goede voorbereidingen vooraf natuurlijk).

Ja, de eikel van Peter en de billen van mij...


7 opmerkingen:

  1. Mmmm, eindelijk weer eens zo'n mooi bewerkte foto van jou!
    Kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sonja, je beschrijft goed de remmingen die wij vrouwen met dit vaak 'onontgonnen' gebied in onze lustbeleving kunnen hebben. Zijn we in vertrouwen deze drempel over dan is het een heerlijke toevoeging aan ons seksleven. Er is een mooi boek over anale liefde verschenen dat ik bij toeval tegenkwam in een sekswinkel in Sluis. 'overgave van Toni Bentley. Ik heb het met rode oortjes uitgelezen. Het is niet alleen opwindend, maar ook een mooi verhaal over een vrouw die zichzelf herontdekt. het is vast ook inspirerend voor jou.

    hieronder de beschrijving die ik vond op bol.com

    Beschrijving
    Weinig vrouwen doen het en nog minder zullen toegeven dat ze het doen: anale seks. Toni Bentley gunt lezers een blik onder de lakens bij haar erotische ontdekkingstocht, die alle conventies omverwerpt. Een metamorfose waarbij het seksuele genot zich, zoals zij het noemt, 'van voren naar achteren' verplaatst.

    Dankzij klassiekers als Het seksuele leven van Catherine M. zijn erotische memoires van vrouwen geen bijzonder-heid meer. Maar geen enkele schrijfster begaf zich nog op het psycho-seksuele terrein dat Bentley betreedt. Wanneer ze een minnaar ontmoet die haar kennis laat maken met een radicaal en onver-wacht genot - anale seks, beschouwt zij dit als haar seksueel ontwaken. Over-gave is een humoristische en intelligente ontdekkingstocht door de wereld van grensverleggende erotische fantasieën, die de seksuele horizon verruimt.
    Toni Bentley danste tien jaar bij George Balanchines New York City Ballet. Ze schreef verschillende boeken, waaronder Sisters of Salome en Winter season: a dancer's journal. Ook publiceerde ze in The New York Times, The Los Angeles Times en diverse tijdschriften.

    'Vrouwen hebben zich de kunst van het schrijven over seks laat eigen gemaakt, maar nu we het eenmaal te pakken hebben - en Toni Bentley heeft dat zeker - vatten de bladzijden vlam.'
    Nancy Friday, auteur van Diepe gronden en Dromen van de daad

    'Dit zou wel eens een klein meesterwerk kunnen zijn op het gebied van erotische literatuur. Ik bewonder de helderheid; de toon is eerlijk, niet sentimenteel en heel natuurlijk de openhartigheid is absoluut niet gekunsteld.'
    Leon Wieseltier, New York Observer

    'Bentley schrijft bevlogen over haar ervaringen met sodomie. Sommigen zullen haar memoires blasfemisch noemen, anderen spiritueel; sommigen porno-grafisch, anderen erotisch. Wat het ook is, het is bijzonder knap, sexy, geestig én ontroerend, een verhaal van een grenzeloze passie die tot extase leidt.'
    Publishers Weekly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je blijft heerlijk sensationele stukken schrijven;het windt mij op en ik herken veel van mijn eigen droomwensen;
    ik hoop dat lezers ook onderling met elkaar gaan kletsen;

    couperus m.kruiselbergen@upcmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je voor de uitgebreide en interessante toevoeging, Tine Zijde Zacht. Dat boek lijkt me zeker de moeite waard.

    -Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. het is soms zoeken naar wat je zelf echt lekker vindt.
    maar hoe jij beschrijft hoe je lichamelijk en emotioneel geniet, super!

    en zo te lezen begrijpt tine heel goed waar je het over hebt.

    wow...
    kussie knuffie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het lijkt me eigenlijk best wel eens lekker om een keer in de huid van een vrouw te kruipen en al het vrouwelijke genot te kunnen ervaren. Hoe is het om een pik in je kutje te voelen, rustig en lekker wild? En hoe is het om gesandwiched te worden? Hoe is het om heerlijk lesbische sex te bedrijven? Door een vrouw gevingerd en gebeft te worden en lekker genomen? En hoe voelt een heerlijke tongzoen tussen twee vrouwen onderling?

    Hoe is het om overal handen, monden en pikken te voelen? Pikken diep in je en handen die je borsten en tepels bevoelen, zacht en hard?
    Het moet een totaal andere ervaring zijn dan wat een man meemaakt. Als ik vrouw zou zijn dan zou ik, denk ik, net als jou zijn geweest Son.
    Laat je lekker gaan en probeer uit wat je heerlijk vindt en laat ons zalig van je geile belevenissen meegenieten.

    Dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen
  7. In je kont geneukt worden doet eerst wel pijn, maar dan wat branderig en dan wordt het opeens lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Meest recent

Na vijf jaar...

Na vijf jaar weer een teken van leven. Jawel. Laten we we zeggen een vrij lange sabbatical. Mijn eerste berichtjes schreef ik in 2007 en mij...