donderdag 4 februari 2010

Hester aan de telefoon

Net bijna twee uur met Hester aan de telefoon gehangen. Nagepraat over vorige week in Breda, hoe lekker dat toch was. Ook om van elkaar te zien hoe we zo ordinair door twee kerels tegelijk genomen werden terwijl we slordig gekleed onderuit gezakt op de bank hingen.

Een tijdlang zitten praten over mijn aanrakingen aan haar kutje, hoe ze dat ervaren heeft. Verrassend opwindend, maar alleen als ze in de mood is. Het was een nieuwe ervaring voor haar, ze had dit nooit verwacht van zichzelf. Daar ben ik blij om, maar het zal wel nooit zo worden als tussen Els of Gerda en mij.

En natuurlijk heel lang zitten praten over Peter. Ik heb haar nog maar een keer duidelijk gemaakt dat ze zich gerust veel vaker door hem mag laten neuken als ze dat wil, dat ik dat helemaal niet erg vind. Ik heb haar ook verteld dat Peter erg enthousiast was over haar in bed: "een heel geil mokkeltje met prachtige tieten" waren letterlijk zijn woorden. Dat vond ze prettig om te horen en we waren het natuurlijk ook helemaal eens met elkaar dat Peter een talentvolle neuker is. Uithoudingsvermogen, lekker lang doorgaan zonder klaar te komen.

Ik heb haar verklapt dat hij soms wel eens experimenteert met een viagraatje (zwakste dosering) van Dokteronline, erg duur, maar dan heeft hij ook urenlang een keiharde erectie. Nou, dat gebruik wou ze dan de volgende keer graag voor hem betalen...

Ik vind het zelf ook best fijn als hij dat af en toe eens gebruikt, maar voor mij hoeft hij niet constant een stijve te hebben tijdens het vrijen. Zo'n lekker slap ding is ook heerlijk om te kneden en aan te sabbelen. Hester heeft daar duidelijk een ander beeld bij, niks lekkerder dan een dikke harde pik, vindt ze.

Tijd om te gaan slapen nu, even mezelf nog lekker naar een orgasme vingeren in bed en dan heerlijk gaan dromen...

2 opmerkingen:

  1. Hoi Son,
    jij en Hester, mmmmm. Haar reactie klinkt wel erg positief. Dat klinkt net zo spannend als de eerste voorzichtige stapjes met Els en John. Indien er vooruitgang komt zal dat wel heel erg lang duren, maar ben wel benieuwd hoe dat verder gaat.
    En dan Peter. Hij heeft natuurlijk wel de best mogelijke opleiding gehad ... bij jou. Zo zou ik mijn conditie ook wel op peil willen houden;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. met die 2 zit het dus wel goed

    BeantwoordenVerwijderen

Meest recent

Na vijf jaar...

Na vijf jaar weer een teken van leven. Jawel. Laten we we zeggen een vrij lange sabbatical. Mijn eerste berichtjes schreef ik in 2007 en mij...