donderdag 22 januari 2009

Kontje neuken

Ik heb het te pakken. Ik vind het steeds lekkerder om anaal gepenetreerd te worden (oftewel: in mijn kontje geneukt te worden). Ons favoriete standje was altijd al achterlangs, ik voorover gebukt in spreidstand en Peter achter me. Heerlijk om zijn vingers te voelen tussen mijn billen en aan mijn lipjes en hem dan mijn vagina in te voelen glijden.

We hebben het nu een paar keer anaal gedaan in diezelfde houding. Peter zegt dat het lekker strak is, dat voelt blijkbaar goed. En ik vind het een redelijk sensationele ervaring om hem in mijn kontje te voelen, waarbij mijn vagina vrij is om er zelf met mijn vingers in te spelen.

Het is steeds even wennen en oprekken, maar met voldoende glijmiddel en voorzichtigheid gaat het prima. En als hij eenmaal goed in me zit en alles is voldoende "gesmeerd" voelt het stoten van hem machtig lekker. Vooral ook in combinatie met mijn eigen handwerk, waarbij ik mezelf volledig gecontroleerd kan sturen naar het moment waarop ik mijn orgasme los wil laten komen.

Ik heb vaak de filmpjes gezien waarop die meiden zich anaal laten nemen. Ik heb altijd een twijfelachtig gevoel daarbij gehad, juist omdat ik het zelf minder prettig vond dan vaginaal en het daarom ook niet stimuleerde bij mijn vriendjes. Ik stond het wel toe, maar meer voor hen dan voor mezelf. En nu, met Peter (in navolging van mijn twee lovertjes in Breda), begin ik het zowaar plotseling heel erg lekker te vinden.

Nog een paar keer met Peter en dan ga ik mijn kontje ook een keer aan John aanbieden. Ik ben benieuwd hoe hij daarop zal reageren. Wat voel ik me weer een stoute meid... grrr, ik voel me geil vanavond.

7 opmerkingen:

  1. Ik heb er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Mijn vrouw en ik vinden het allebei maar niets. Maar als je er plezier aan beleefd moet je het natuurlijk gewoon doen. Misschien kan je het volgende ook eens proberen: http://lekkerkontje.blogspot.com/2009/01/wat-is-sm.html
    Kusssssssss

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zolang je het zelf lekker vindt is het ook waanzinnig geil

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een heerlijk heet verhaal Sonja. Ga zo door. X Mike

    BeantwoordenVerwijderen
  4. sonja, ik verdrink een beetje in jouw lekkere site die ik gisteren heb ontdekt, ik zit hier met een heerlijk nat speelkameraadje van geilheid in mijn broek. ik ga hem zo heerlijk bevrijden dank zij jou. Maar over kontje neuken het volgende.
    ik raad jou en andere lezers het onderstaande boek aan, het is sensationele mooi geschreven erotische literatuur van een vrouw die de anale liefde ontdekt.
    het boek heet
    'overgave'
    een erotische ontdekking
    van Toni Bentley

    Dat is echt iets voor jou om te lezen als meesteres in het liefdesspel. Ik heb het in een ruk uitgelezen hoewel dat laatste een woordspeling is die niet helemaal klopt want bij die ene is het niet gebleven.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wel eerst je poepertje goed uitspoelen. Heel geod gaat dat met een anal-douch, een zwart rubberen bal met tuit, als beste een kopen met kromme tuit/uiteinde met gaatjes aan het eind. Vul de bal met water, tuit er op schroeven, poepertje met een vinger invetten met glijmiddel, geen vaseline, is te dik, KY glijmiuddel is goed. En dan boven wc pot half gaan zitten, kont iets boven wc-rand, wel wc-bril omhoog, kleedjes opzij leggen en wc-papier bij de hand houden. Dan tuit in je gat met een hand de bal vasthouden, met krommimg inwendig richting van je buikwand en dan niet te snel bal inknijpen, 2 top 3 keer knijpen, en dan steetds even met een vinger diep in je gat voelen of de poep er uit is, maar toch wel 3-4x spoelen is nodig. Tijdens de anale sex zo nodig even spoelen tussendoor als het vies wordt, want dat bewegen tijdens de anale wip wekt poep op (ook bij het lopen etc.) Anders krijg je stront aan de knikker, ha, ah!! In sexshop is zo'n anal douche vaak te koop. Bij "Gaytoys" www.gaytoys.nl in Rotterdam kost hij € 25,-- Neem er een met kromme tuit!! Veel anale plezier.

    Groet van Otto(Ik ben een bottom bi-man van 53 jr. die ook van doggy-style houdt; ik kan groot geschapen potente mannen hebben, hmmm!! Mij mailen kan: bottombisex@yahoo.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik vind het ook waanzinnig geil om anaal seks te hebben althans om het te geven niet ontvangen hahah het is lekker strak en het is gewoon heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen

Meest recent

Na vijf jaar...

Na vijf jaar weer een teken van leven. Jawel. Laten we we zeggen een vrij lange sabbatical. Mijn eerste berichtjes schreef ik in 2007 en mij...